Hej.
POwiem nawet więcej strasznie bidne, wogóle nikt prawie nie wie o tym forum... ja osobiscie dowiedzialem sie (a raczej natrafiłem) przez totalny przypadek.
Moze byscie zrobili jakies male halo wogol tej strony i forum.
Nasza uczelnie w wiekszosci opiera sie na nowoczesnej technologii, a jak zobaczylem to forum to (bez urazy) ale zaniemowilem... O zgrozo (pomyslalem), przeciez to juz nawet czasem gimnazjalisci maja wieksze i "zyjace" swoim wlasnym forumowym zyciem.
heheheh dobre....
juz to widze jak nagle kilka tysiecy osob sie rzuci na forum aby moc bezkarnie (bez Wielkiego Brata) pogadac o sprawch uczelni i "co mu w duszy gra"
mi się ogólnie pomysł podoba a forum jak to forum rozkręci sie bez stresu i paniki.
Luzik
Za pomysł gratulacje
_________________ ...I niech mi się nie zdarza zaczynać czegoś, na co jeszcze nie przyszła pora,
ani przerywać tego, co jeszcze nie zostało ukończone....
wystarczy ze kazdy powie w swojej grupie zeby ludzie sie tutaj rejestrowali a zaraz bedzie masa postow i rzeczy do obgadania. z tego co wiem to sporo grup porobilo swoje wlasne fora wiec fajnie by bylo gdyby jednak sie przezucili na to. pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez lizardzik 2006-10-15, 19:03, w całości zmieniany 1 raz
ja juz paru osobom dziś powiedziałam o naszym forum no ale żeby tylko pamętali
_________________ ...I niech mi się nie zdarza zaczynać czegoś, na co jeszcze nie przyszła pora,
to-mas pisze to Tobie i każdemu innemu który mnie jeszcze o to spyta
To że widzisz swój nick w moim podpisie to tylko wygenerowany automatycznie podpis, w którym, każdy kto czyta mój post, widzi swój nick
Jeśli ktos zechce wiedzieć co i jak to dajcie znać a apisze na forum
Pozdrawiam
Działa na wszystkich a przynajmniej na wszystkich na których ja bywam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum