Witam, ja mam takie male zastrzerznie apropo nowych uzytkownikow, adminie powinienes zrobic resjtracjie przez potwierdzenie admina albo jakiegos juniora czy cos w tym stylu, z tego co wiem to na takich forach rejstruja sie wykladowcy
Wiem, ze przez to forum by bylo mniej dostepne, ale cos za cos
Witam, ja mam takie male zastrzerznie apropo nowych uzytkownikow, adminie powinienes zrobic resjtracjie przez potwierdzenie admina albo jakiegos juniora czy cos w tym stylu, z tego co wiem to na takich forach rejstruja sie wykladowcy
Wiem, ze przez to forum by bylo mniej dostepne, ale cos za cos
Teraz jest 823 użytkowników. Troszke byłoby to uciążliwe;) Pozatym jk sprawdzać czy ktoś rzeczywiście jest studentem?
PS. Zawsze istnieje możliwość stworzenia subforum tylko dla danej grupy/roku/kierunku, gdzie moderatorem będzie np. starosta który wszystkich zna i będzie przyznawał uprawnienia po weryfikacji;)
_________________ Pozdrawiam,
Prawie Inżynier:>
Piotr "Gamsiu" Kołodziejczyk
No i co z tego, że ktoś gdzieś się zarejestruje, w konsekwencji będzie się podawał za studenta a w realu będzie wykładowcą...
Oprócz materiałów w download nie piszemy nic co mogłoby wpływać jakoś negatywnie na nasz image
A nawet same materiały nie są jakoś karane... No cóż... studenci pomagaja studentom a w dobie internetu mozna i tak...
Jak dla mnie to nie robi różnicy
Zresztą.... moga zdarzyć się i tacy którzy będąc studentami beda sie podawac za kogos... khym khym... wyższego ranga
Pzdr.
_________________ ...I niech mi się nie zdarza zaczynać czegoś, na co jeszcze nie przyszła pora,
ani przerywać tego, co jeszcze nie zostało ukończone....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum