A może poprostu mają swój świat i wasz ich nie kręci? Co jak co, ale czułości męsko - męski raczej nie są smacznym i ciekawym zjaiskiem socjologicznym... Ale skoro wam to pasuje
A może poprostu mają swój świat i wasz ich nie kręci? Co jak co, ale czułości męsko - męski raczej nie są smacznym i ciekawym zjaiskiem socjologicznym... Ale skoro wam to pasuje
ale gdzie tu jest jakas czulosc miedzy facetami ???:P ja wymieniam poglady z mazii, ktora jest dziewczynka
_________________ Gość Zapraszam na http://oorange.pl Wszystko o sieci Orange i Telekomunikacji
Glorek, Ne, ja jesem tolerancyjny przecież:) Z taką różnicą tylko... że my sobie robimy jaja i sysko jest na żarty u nas:) A Wy to robicie dla przyjemnośći ;d;d;d;d;d
PS. Widziałaś jakie są urocze stworzonka z Pawełka, Emilllllaaa i Bladego? To sama sobie odpowiedz jak tu takich świrków nie przytulić:) Co ne Mazi?
_________________ Pozdrawiam,
Prawie Inżynier:>
Piotr "Gamsiu" Kołodziejczyk
tyle że my mamy faceta na dokładkę hehe nieważne, nie mówimy tu o upodobaniach tylko o tym co powszechnie uważa się za zdrowe... jak np. sok marchewkowy
Glorek, Pozatym my jeseśmy psyjaciele tacy że mmmm i to już od lat:) To co my razem przeżyliśmy już to ehhhhh (i to co przeżyjemy w koniaku;d) więc to co innego:) Pozatym tak jak mówiłem to są żarty
No a Wy, znaczy socjo Kobiałki ledwo się znacie pare dni a robicie gorsze rzeczy niż my po kilku latach ;d My sieeeee nieeeee miziaaaamyyyyyy
_________________ Pozdrawiam,
Prawie Inżynier:>
Piotr "Gamsiu" Kołodziejczyk
Tobie nikt nie wypomina że poszedłeś na socjol na upsiasia ... poza tym jak ktoś trafnie zauwazył tworzy się off-topic. więc kończę tą bezcelową dyskusję z mojej strony.
[
No a Wy, znaczy socjo Kobiałki ledwo się znacie pare dni a robicie gorsze rzeczy niż my po kilku latach ;d My sieeeee nieeeee miziaaaamyyyyyy
i miziac sie nie bedziemy , my juz nei jestesmy "kotkami" nie no ok zarcik wszyscy tutaj sa ok i ja przynajmnije do nikogo nic nie mam a jak ktos ma cos do mnie ... to trudno
_________________ Gość Zapraszam na http://oorange.pl Wszystko o sieci Orange i Telekomunikacji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum