i dobrze mowisz bo Gamsiu wlasnie po to poszedl na socjologie ale co zrobic On juz taki jest a wracajac do tego tematu to zmiany ida na lepsze coraz wiecej ludzi pisze i jest coraz weselej dobranoc wszystkim i kolorowych snow... :)
_________________ Gość Zapraszam na http://oorange.pl Wszystko o sieci Orange i Telekomunikacji
emilio, Ej nie rób sobie jaj z takich tematów bo później to ludzie biorą na poważnie a ja już i tak mam przerąbane Ja jesem poprostu niczyj i tak ma zostać
_________________ Pozdrawiam,
Prawie Inżynier:>
Piotr "Gamsiu" Kołodziejczyk
Glorek, Może być i dla dobra ludzkości bylebym miał spokój ;d
mira [Usunięty]
Wysłany: 2005-11-21, 22:15
Hehe nie bylo mnie tutaj ledwie pol godziny a tu tak sie rozpisali ze ne wiem gdzie poczatek a gdzie koniec ...
A teraz ide spac Jutro na kolosa :P
<papapa>
Grupa: 1k311 Pomógł: 1 raz Posty: 110 Skąd: z nieba ;p
Wysłany: 2005-11-21, 22:40
Gamsiu napisał/a:
emilio, Ej nie rób sobie jaj z takich tematów bo później to ludzie biorą na poważnie a ja już i tak mam przerąbane Ja jesem poprostu niczyj i tak ma zostać
jak to niczyj mój Ty przeca jestes
cholera tyle pracowalem nad Toba a tu takie numery mi odwalasz
blademan, Dzięki Zrobiliście ze mnie nie powiem kogo Może i lubie... ale po przejściach jakie miałem w wakacje;( to już ne lubie ich w takim sensie, tylko tak po psyjacielsku:)
blademan, Dzięki Zrobiliście ze mnie nie powiem kogo Może i lubie... ale po przejściach jakie miałem w wakacje;( to już ne lubie ich w takim sensie, tylko tak po psyjacielsku:)
Gamsiu jak zwal tak zwal wazne ze kazdy lubi kobitki a że Ty masz ich teraz duzo w grupie to korzystasz
Pozdrawiam
_________________ Gość Zapraszam na http://oorange.pl Wszystko o sieci Orange i Telekomunikacji
Teraz po przeczytaniu tego wszystkie az sie boje okazywac swoje uczucia... bo przeciez znamy sie dopiero od wrzesnia.. a juz sie miziamy i przytulamy...boszzz ..
[ Dodano: 2005-11-22, 12:14 ]
tzn października w sumie..:D<sprostowanie>:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum