damsko-damskie ?? hmmm a ja to co ? MIRIAM???? no nie wydaje mi sie zebysmy sie TYLKO miziali, zwlaszcza po ostatniej imprezie... :] niestety, sporo osob chcialoby miec... ze tak powiem... "dobry kontakt" z wiecej niz jedna przyjaciolka... co zrobic.. tak to juz jest, ze jedni gadaja o laskach, a inni z laskami..... ;P
Pozdrawaim.
_________________ I wake up in the morning, think *God* my sun is sunny.../ wędruje cały czas po tym co ciszą nie jest....
emilio, Emillll a nie wystarczy Ci, że siedzimy czesto koło siebie i się bijemy?
Gamsiu Ty sie ze mna nie lubisz bic bo zawsze przegrywasz i tak a pozatym mizianie jest przyjemne podobno a bicie boli cale zycie
_________________ Gość Zapraszam na http://oorange.pl Wszystko o sieci Orange i Telekomunikacji
mira [Usunięty]
Wysłany: 2005-11-23, 20:46
Glorek napisał/a:
mazii, o co tobie biega z ta rodziną? Bo ja się zadnego podobieństwa (na szczęście) nie dopatruję... hmmm...
Podobienstwa nie ma, i nie musi byc...mnie to wcale nie przeszkadza ale jak sie miziac grysc podszczypywac i takie inne, proponuje ludzi o podobnym podejsciu do zycia : o to mi chodzilo mowiac o rodzinie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum