Jak pewnie zauważyliście zmieniłem kolorki(style forum).
Chciałem nieco poprawić czytelność... a czy mi się to udało sami oceńcie:)
Oczywiście jeżeli nie spodoba się Wam nowy styl to zawsze możemy wrócić do poprzednich kolorków. Na razie styl "subBlack" pozostanie chwilowo domyślnym sytylem a w przyszłości może nawet na stałe(to zależy od wyników ankiety).
Dodatkowo każdy z Was ma możliwość wybrania samodzielnie stylu w jakim będzie się prezentowało forum po zalogowaniu. W tym calu należy w edycji profilu w polu Styl Forum: wybrać inny styl. Wcześniej mieliśmy styl subSilver. Specjalnie dla naszych Kobiet jst wesoły styl SmileBlue
PS. Dodałem kilka uśmieszków
_________________ Pozdrawiam,
Prawie Inżynier:>
Piotr "Gamsiu" Kołodziejczyk
powienieneś dać jeszcze odpowiedź "nie wiem" albo "nie mam zdania" żeby kto chce mógł "uciec" od odpowiedzi ale nie odpowiedziałnosci.. nie było cięm na wykłądzie dr Kochanowskiego widać:)
_________________ _/\\/\\/\\____-tracimy goo _____/\\_____- jest już w innym swiecie
ps. nie wiem jak innym, ale mi np. nie dziala zmiana skina...
co wcale nie oznacza, że ten już mi się znudził wręcz przeciwnie, nawet sobie kontrastowy avatarek dobrałam
DZIĘKUJĘ, sama bym sobie zmieniła jakbym chciała, nie musiałeś grzebać... przy okazji zmień sobie Avata bo razi po oczach. Nie przystoi adminowi mieć wulgaryzmy w opsie, na avatarze, w postach etc.
[ Dodano: 2005-10-30, 22:31 ]
.. i łapy precz od moje profilu bo pogryze
Glorek, Ok, zmienie. A Ty zmień podpis... Czy naprawde nie stac Was na wykupienie płatnej reklamy? Tutaj nie ma miejsca na komercje. Sam nie czerpie i nie będe nigdy czerpał z tego forum żadnych zysków i nie chciałbym żeby ktoś inny czerpał. Poświęcam swój czas, i pieniądze (płatny hosting, aby forum chodziło przyzwoicie i aby było bez reklam, oraz koszt rejestracji domeny)
Słuchaj... z tym hostingiem już tak nie filozuj, bo ja proponowałam za free lepsiejszy, nie ma co, sam sprawdzałeś. Ale nie to nie. A co do płatnej reklamy, grosza dziennie, ale full screen flash 0,5MB onload
cena adekwatna do statystyk strony
[ Dodano: 2005-10-30, 22:49 ]
ps. będę wdzięczna na przyszłość za załatwianie sporów na gg na przykład, a nie oficjalnie. No chyba, że brak argumentów zmusza do tej całej oprawy artystycznej
Glorek, Proponowałaś w zamian za REKLAME:) Trzymajmy się faktów:) I nie wiem czy taki lepszy, to sprawa dyskusyjna. Nikt nie ma na tyle szybkiego łącza, żeby wykorzystać pełne możliwości serva na którym obecnie działa forum.
PS. To mogłaś się odezwać na GG w sprawie aliasu no i nie pisać tutaj:)
PS2. Możemy wywalić te wszystkie posty bo nic one nie wnoszą do tego forum a sprawy już zostały wyjasnione.
PS3. Nie brakuje mi argumentów, wręcz przeciwnie moge wszystko wytłumaczyć...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum