viline
Grupa: 1S112 Pomogła: 1 raz Posty: 4 Skąd: Zduńska Wola
Wysłany: 2008-04-02, 17:16 Metody badań socjologicznych - plan badawczy
Siemka . Jak powyżej w temacie musze stworzyć wlasny plan badawczy na Metody Badan Socjologicznych do profesora Napieracza i pomimo ze jest to niby wszedzie rozpisane to po pierwsze nie mam pomysłu co mogłabym badac a po drugie nie wiem za bardzo nawet jak sie za to wziąść. Moze macie jakies ciekawe pomysły na problem badawczy i jakos prosto i logicznie potraficie mi wyjasnic jak mam to zrobic po kolei Bede wdzieczna za wszelka pomoc
Badać tak naprawdę możesz wszystko - a to ma byc tylko plan
_________________ ...I niech mi się nie zdarza zaczynać czegoś, na co jeszcze nie przyszła pora,
ani przerywać tego, co jeszcze nie zostało ukończone....
Hej!
Przygotuję każdego rodzaju projekt z zakresu badań socjologicznych i badań rynku!
Cena do uzgodnienia.
Zainteresowanych proszę o kontakt: anette1984@interia.pl
witam Was serdecznie !
Chciałbym się dowiedzieć czy nie macie przypadkiem na dysku lub gdzieś ktoś Wasz znajomy dowolnego Planu Badawczego na zajęcia Pana Profesora napieracza ? Jestem studentem Eksternistycznym i mimo wskazówek nie mam pojęcia jak się za ten plan wziąć....zapłacę jeżeli będzie trzeba...potrzebuję go na przyszły wtorek...
Dziękuję za wyrozumiałość odwdzięczę się jak tylko będę mógł...
Wilu, chodzi Ci o to, co magister Napieracz wysyła ludziom, żeby sobie przećwiczyli? Czy już gotowy plan badawczy na jakiś określony temat?
[ Dodano: 2008-05-26, 17:16 ]
Wredna, to, co tam jest pod tym linkiem do rotaxu, to prawdziwy skarb. Oczywiście, jak ktoś nie przeczytał książek, to na niewiele mu się to zda, ale naprawdę dobre opracowanie. Polecam wszystkim ten link.
Dzięki Wredna.
Nie nie chodziło mi o Gotowy plan badawczy,ale już znalazła się osoba życzliwa na forum ;*
Dzis się dowiedziałem poza tym że nie trzeba go wysyłać jednak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum