heheh no nie wiem
bo właśnie jestem zainteresowana tym kierunkiem, ale mam złe doświadczenia z prywatną uczelnią ehhh
ale ty pewnie wiesz jak to jest co idę z tym podaniem i co odrazu mi mówią czy mnie przyjeli czy nie? i czy wszystkich przyjmuja
a czy jest matematyka,statystyka na tym kierunku lub mikro i makroekonomia ?
i kiedy zapisy na wf sa ? :D:D aaa czy mozna przepisac oceny z innej uczelni ? :P
Ostatnio zmieniony przez jszczepa 2006-09-02, 22:32, w całości zmieniany 1 raz
Socjologia jest naprawde porzadku, oczywiscie z wyjatkami niektorych przedmiotow moim (i chyba wiekszosci ktorzy mieli stycznosc z Adamem G.) jest logika !!
_________________ ...I niech mi się nie zdarza zaczynać czegoś, na co jeszcze nie przyszła pora,
ani przerywać tego, co jeszcze nie zostało ukończone....
Logika owszem, była "ciężkostrawna" z panem Adamem. Myślę, że u Was już będzie lepiej Poza tym 1S211 jest już tak obkute po tych wszystkich poprawkach, że Wam ktoś na pewno pomoże
Jeżeli chcecie więcej informacji to piszcie z kim jakie zajęcia macie, to Was będziemy wspierać
Poza tym już od 9. listopada zacznie działać Koło Naukowe Socjo pod nowym przewodnictwem (babka spoxik ), więc zapraszam serdecznie. To może być świetna okazja, żeby się poznać, a co jak co, ale socjologia to się powinna socjalizować wspólnie
Pozdrawiam wszystkich
i zapraszam na forum i na kółko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum