Witam, mam propozycje dla bywalców tego forum, jeżeli chcielibyście nawiazac kontaktu lub wynienić poglądy ze studentami socjologii z innych cześci naszego kraju to zapraszam do odwiedzenia ogólnopolskiego forum studentów socjologii na www.socjologia.pl
a czy takie reklamowanie konkurencyjnego forum jest dozwolone?
Ja wiem że tamto jest ogólnopolskie ale nasze wydaje mi sie równie ciekawe a newet bardzie
_________________ ...I niech mi się nie zdarza zaczynać czegoś, na co jeszcze nie przyszła pora,
ani przerywać tego, co jeszcze nie zostało ukończone....
Forum socjologia.pl to nie konkurencja dla for uczelnianych ale uzupełnienie dziury w eterze. Nie ma w tej chwili innego tego typu forum gdzie mogą porozmawiać studenci tego samego kierunku ale uczących się socjologii u różnych profesorów.
Np ja na Waszym forum nie będę rozmawiał o Waszych studiach bo niewiele wiem o waszej dydaktyce, ponad to głupio bym się czuł. To jest Wasze forum.
Ja zapraszam na zwiedzenie socjologia.pl gdzie można poznać ludzi z innych uczelni kształcących przyszłych socjologów.
hej:) no wiem wiem... tak sobie żartowałam:P
A na socjologia.pl byłam i nawet sie zapisałam:P
_________________ ...I niech mi się nie zdarza zaczynać czegoś, na co jeszcze nie przyszła pora,
Nie ma problemu, socjologia.pl jest otwarta na ludzi, a tak przy okazji to Wasze forum i tak wykazuje sie sporym liberalizmem , z większości for które odwiedziłem w celach promocji i zaproszenia do socjologia.pl - ot zostałem wykopany, temat usuniety, mój komuter i adres e-mali obanowany, a wiadomość uznana za spam Dziękuję za wyrozumiałość, jak pisałem my nie konkurencja.....
[ Dodano: 2007-06-20, 14:54 ]
Witaj Wredna, troche czasu byłem nieobecny, a właściwie hospitalizowany, jak tam sesja?
[ Dodano: 2008-03-17, 08:28 ]
Witam, trochę wody upłynęło od założenia wątku.
Widzę, że u Was też mniejsza aktywność socjologiczna
[ Dodano: 2007-06-20, 14:54 ]
Witaj Wredna, troche czasu byłem nieobecny, a właściwie hospitalizowany, jak tam sesja?
a zbliża się juz kolejna oby zakończyła się pomyslnie
Cytat:
Widzę, że u Was też mniejsza aktywność socjologiczna
niestety nie ma nawet z kim podyskutowac
No popatrz, mnie został jeszcze tylko jeden egzamin z socjologii miasta i mam wakacje
zazdroszcze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum