Piszcie jakiej sluchacie muzyki, jakie sa wasze ulubione zespoly.
Ja lubie praktycznie kazdy rodzaj muzyki, z wylaczeniem disco polo, Brytnej, ich 3 i sieczkowatego Techno.
punk, ska, reagge, psychobilly/rockebilly, etniczna, trochę elektroniki ale ambience, i to szerokie pojęcie, trochę polskiej klasyki piosenki śpierwanej, sporadycznie Toxic Britnej.. a co powygłupiać się nie można??
_________________ _/\\/\\/\\____-tracimy goo _____/\\_____- jest już w innym swiecie
kocham instrumentale ninja toon(przynajmniej wiekszosc) ,tak ogolnie wychowalem sie na hh,bigbeatcie,triphopie(massive attack),rapie (five deez,jurrasic 5,das efx,redman,sniper avec,DL Incognito) ,podziemie Kanada, moze byc europa, no to tyle
a ja lubie duzo rzeczy, byle nie techno;] majteczki w kropeczki tez odpadaja... raczej;] jak jest tak klimatyczne, psychodelicznie, ciary na plecach i dreszcze,ostro,chropowato,drastyczne,muza ma mnie rozniesc od srodka,no! niewazne co wazne by ponosilo i dawalo kopa ;] to chyba tyle,dziekuje;]
[ Dodano: 2005-10-08, 01:02 ]
zapomnialam dodac "fajnie" jest jak jest tak kli.... iak dalej gapa ze mnie jest:/
_________________ ...turlam się po ścianie w zielonej pidżamie... ;]
polski Dzemik, "sieczkowate techno" , hh (kaliber, pfk, molesta itp.) Buena Vista, rock, blues,
ogolnie wszystko zalezy od klimatu.. Children of Bodom tez mi pasuje i jesli mam na to humor to i nawet : "HELEEENNNKAAA ME CIALO PRZY TOBIE WYMIEKA" moze podejsc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum