CZESC!
Wielkimi krokami zblizaja sie andrzejki... Oczywiscie nie moglismy odpuscic takiej okazji na zrobienie jakiejs dobrej bibki dla naszych studentow.
Dlatego tez juz w przyszly czwartek 01.12(dzien po faktycznych andrzejkach) zapraszamy na impreze do klubu midgard.
Nie musze wspominac ,ze bedzie zajefajnie?;)
Zbierzcie ekipe i udanej zabawy zycze:)
znowu ten nieszczesny czwartek :/ ja tym razem sobie odpuszcze ta imprezke do tej pory bylem na wszystkich wiec nalezy sie odpoczynek bawcie sie dobrze
_________________ Gość Zapraszam na http://oorange.pl Wszystko o sieci Orange i Telekomunikacji
Ajjj Glorku moze pojdziemy...
w sorde sobie zrobimy wlasne andrzejki a w czwartkens w w tym klubie..M... bla bl bla...
piwo drogie racja ale przeciez mozemy isc cos wczesniej<gul gul>:P
ale tu Ajsiku nawet nie o piffko chodzi... Poprostu mi tam nie robi za bardzo muzka taka ni do sidzenia ni do tańczenia... nijak. Trzeba poeksperymentować gdzie indziej
Glorek, Sysko Ci nie pasuje DJ jest studentem naszej uczelni z tego co go kojarze:D Ceny na barze zostały podniesione na naszej imprezie tylko Widocznie uznali, że prywatna uczelnia to nas stać
Może niech Adrian się wypowie, czy tym razem też będa wyższe ceny dla nas.
emilio, Grupa VIP się wybiera:) Tym razem mam zamiar jeszcze przykleić do Nas 3 rok ekonomicznych:)
_________________ Pozdrawiam,
Prawie Inżynier:>
Piotr "Gamsiu" Kołodziejczyk
Gams, Nie mówię, że wszystko. Poprostu akurat to nie jest mój klimat, mimo, że dzięki fajnym ludziom naprawdę miło spędziłam czas. Wolę jednak mocniejszą muzę i tyle
Glorek, No mój ideał muzy to też nie jest:) Idealna muza to jest w epsiloniei w studio yy no i ostatnio w gorączce było mmmm:D
No a jeszcze co do dnia...
Ktoś kto siedzi w "branży" to doskonale wie o tym, że zrobienie zamkniętej imprezy w piątek lub w sobote jest niewykonalne. Poprostu albo nas nie stać nawynajęcie lokalu w te dni, albo wogóle nie ma możliwości wynajęcia. Dlatego jestesmy skazani na imprezy w środy lub w czwartki.
_________________ Pozdrawiam,
Prawie Inżynier:>
Piotr "Gamsiu" Kołodziejczyk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum