Hej
Ciekawi mnie ta szkoła, ale nie podjąłem jeszcze ostatecznej decyzji, co do złożenia w niej papierów... Dlatego chciałbym się dowiedzieć paru rzeczy...
Jaka w szkole jest atmosfera? Czy ludzie pomagają sobie, bawią się?
Trzeba dużo wkuwać?
Czy szkoła może zaskoczyć mnie dodatkowymi opłatami? (wiem jedynie o płaceniu za poprawki)
Jak to jest z akademikami? Czy mogę zamieszkać w innym akademiku, niż w akademiku WSZiB? (Np. AGH lub jakies innej szkoly ?)
Heh, i czy łatwo dostać stypendium?
słuchaj ja Ci odpowiem co do atmosfery: wszystko zależy jakich masz kolegów i koleżanki w grupie...
i nigdy nie będziesz pewny jak to będzie bo na silę nikogo nie zmusisz by cię polubili, by z tobą rozmawiał i by Ci dawał notatki
Ogólnie jest fajnie
Cytat:
Trzeba dużo wkuwać?
to zależy czy kończąc szkolę chcesz coś umieć czy tylko mieć dyplom z byle jakimi ocenami; bo byle jak to wszędzie możesz skończyć tak samo jak wszędzie możesz skończyć dobrze... wystarczy że robisz to uczciwie i mów mi co chcesz ale do uczciwości nikogo nie zmusisz nawet na u-jocie
_________________ ...I niech mi się nie zdarza zaczynać czegoś, na co jeszcze nie przyszła pora,
ani przerywać tego, co jeszcze nie zostało ukończone....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum