DISCO-POLO™ to znak zastrzeżony trzeba wykupić dodatkową koncesje na puszczanie tego gatunku, objemuje ona pokrycie kosztów związanych z dewastacja sprzetu muzycznego podczas słuchania owego gatunku.:P
_________________ Poszukuje osób grających na FOREXie
hehe potwierdzam
tak jak obiecalam ruszamy w poniedzialek:D
Chcialam bardzo podziekowac tym ludziom, dzieki ktorym ten projekt wyszedl
a wiec: Beata, Radek, Marcin, Seba i Grzesiu:)-bez Was nie dalabym rady!! i oczywiscie jeszcze Adrianowi i Gamsiowi bardzo Wam dziekuje:)
[ Dodano: 2007-03-24, 15:59 ]
barti napisał/a:
hmmm pomysl jak najbardziej pozytywny.. tylko zeby tez w weekendy cos dla zaocznych gralo ) byloby milo..
Jesli znajdzie sie ktos chetny ( jedna osoba juz wykazala chec wspolpracy) to i dla zaocznych bedzie gralo:)
[ Dodano: 2007-03-24, 16:08 ]
Acha i jeszcze jedno chcecie zeby muzyka cicho leciala (oczywiscie na korytarzu) podczas zajec?? kto jest za a kto przeciw glosowanie rozpoczte
Nie wiem czy to jest dobry pomysl , zeby NASZ Grzesiu cos wymyslal...:P bo wiesz czego sie bedzie mozna spodziewac a tak na powaznie to jesli ma ktos jakies propozycje dotyczace ogolnie radia to ( jak juz wspominalam wczesniej) sluchamy
_________________ ...I niech mi się nie zdarza zaczynać czegoś, na co jeszcze nie przyszła pora,
ani przerywać tego, co jeszcze nie zostało ukończone....
no wlasnie sie nie przedstawia mamy zakaz do odwolania.. a to wszystko dlatego,ze nasza siedziba miescila sie w pokoju monitoringu... i komus sie to nie spodobalo... no coz...
hymmm... bo chyba czegos nie rozumiem - a kto wam w ogóle pozwolił na realizacje takiego projektu?
_________________ ...I niech mi się nie zdarza zaczynać czegoś, na co jeszcze nie przyszła pora,
ani przerywać tego, co jeszcze nie zostało ukończone....
i jak sprawa wyglada z tym radiem?? chetnie bym cos dodal od siebie ))
tylko pewnie nie wszystkim by to pasowalo P
niestety malo ludzi lubi dnb i ogolnie bardziej hardcorowa nute ;PPP hehe
mam nadzieje ze nie zrobicie 2 eski z tego radia, bo jedna to i tak o jedna za duzo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum