Jak juz pewnie do Was dotarlo rusza ( i mam nadzieje,ze juz w najblizym tygodniu ruszy na powaznie ) nasze WSZiBowe radio W zwiazku z tym chcialabym Was prosic o to, zeby kazdy kto jest ZA ( a mam nadzieje,ze jest Was troche:) ) napisal swoje pomysly na jego funkcjonowanie. Razem z osobami dzieki ktorym moglam ruszyc z pomyslem mamy juz pewien zarys ale chetnie otorzymy sie na wszelkie pomysly " z zewnatrz" .Piszcie tez jaka muzyka ma Wam umilac przerwy bo ostrzegam, ze jak pozostawicie wybor mnie to bedzie lecialo to, co tygryski lubia najbardziej , czyli: Nelly Furtado, Justin Timberlake, Fort Minor, 50 Cent, Artful Dodger itp...:) wiec - CZEKAM !!
szkoda że tego radia nie będzie w necie... posłuchałabym w pracy
czy na weekendach również będzie działało radio czy będzie to tylko przywilej dla "dziennych"?
Nelly Furtado może być + inne chwytające za serce pomyślę nad lista i dam znać
[ Dodano: 2007-03-16, 22:00 ]
aha na SAKE jest fajna lista kawałków z każdego bym wzięła po trochu do swojej
_________________ ...I niech mi się nie zdarza zaczynać czegoś, na co jeszcze nie przyszła pora,
ani przerywać tego, co jeszcze nie zostało ukończone....
ok:) da sie zrobic. Niestety bedzie to przywilej tylko dla dziennych bo na zaocznych nie ma chetnych do prowdzenia:/
no właśnie... a spośród jakich osób sa chetni? Kto to wybiera? Podejrzewam, ze w mojej grupie by sie pare osób znalazło...
_________________ ...I niech mi się nie zdarza zaczynać czegoś, na co jeszcze nie przyszła pora,
wiesz co w sumie to wybieram ja.. ale nie mialam pola do popisu bo na zebranie mi przyszly 4 osoby:( jak bedzie ktos chetny to jestem za ale chcialam zaznaczyc, ze nie jestem zlym selekcjonerem:p jak ktos jest fajny i mu sie "chce" to ja nie widze przeszkod
a może wyślij przez SUSZi wiadomość do wszystkich i kto wtedy zechce niech sie zgłosi do ciebie. U mnie w grupie nawet (bodajże są 2 osoby) są osoby które zawodowo zajmują sie radiem... w jakikolwiek sposób swojego czasu był chyba jeden chłopak który prowadził radio internetowe...
Warto popytac przez SUSZI
to ciekawe... do mnie np nic takiego nie przyszło...
ja bym zrobiła tak: dałabym ogłoszenie tutaj na forum, na forum na SAKE + wysłałabym info przez SUSZi do wszystkich... No juz lepiej się nie da... Można jeszcze w trakcie nadawania co jakiś czas podawać taka informacje
no fakt lepeij sie nie da zrobie cos z tym w nadchodzacym tygodiu martwi mnie jednak to ,ze narazie to tylko Ty wykazujesz zainteresowanie mam nadzieje,ze cos sie ruszy na tym forum... bo nie chce tego robic tylko dla siebie.. chce sie ustosunkowac do Waszych propozycji
sylvia, a powiedz mi student zaoczny (np ja) kiedy by mógł prowadzic coś takiego na weekendzie jak sam ma zajęcia? w trakcie (chyba nie ) na przerwach ( a są przerwy? )
jak to widzisz?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum