Wysłany: 2006-05-09, 23:50 Uczelnia nie szanuje studentów !!!!
Dlaczego w piatek (12.05) nie ma dnia rektorskiego. Jest to dzien kolorowodu, czyli punktu kulminacyjnego krakowskich juwenaliów. Od zawsze ten dzień był wolny od zajęć. Żądam wyjaśnień. Jest to po prostu brak szacunku dla studentów ze strony uczelni. dlaczego samorząd nic w tej sprawie nie robi??? Jakaś kpina to jest!!!!!!!!!!!!!!!!
Dni wolne dostaliśmy 4 i 5 maja przez co mieliśmy długi weekend a z tego co mi wiadomo to studenci AGH mieli wtedy normalnie zajęcia. Być może dlatego teraz nie mamy wolnego.
Prawda jest taka, że w kolorowodzie bierze większość studentów AGH, natomiast z Naszej uczelni tylko nieliczni. Z tego co mi wiadomo to osoby biorące udział w obchodach juwenaliów mogą uzyskać zwolnienie z zajęć, jednak narazie nie wiem jak to się będzie odbywało.
_________________ Pozdrawiam,
Prawie Inżynier:>
Piotr "Gamsiu" Kołodziejczyk
Tak się składa, że zawsze jestem i wiem ilu przychodzi studentów z naszej uczelni na parade, więc wiem o czym mówie.
Kolokwium prawdopodobnie zostanie przełożone dla wszystkich grup jeżeli chodzi o sztuczną inteligencje, ale to jeszcze nie potwierdzona wiadomość. Jeżeli nie uda się przełożyć to napewno osoby uczestniczace w paradzie zostaną zwolnione z zajęć.
_________________ Pozdrawiam,
Prawie Inżynier:>
Piotr "Gamsiu" Kołodziejczyk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum