Wysłany: 2007-07-10, 14:29 WAŻNE!Jakie liceum ukończyliscie?chodzi mi o profil
Zapisałem się do Wszib na informatyke wszystko ładnie pięknie ale do czasu:)Boje się że nie podołam, mimo że ukończyłem LO o profilu mat-info. Dużo wyniosłem z informatyki i matematyki z wieloma rzeczami się spotkałem które są powiązane z tymi przedmiotami i ich sie uczyłem....ale boję się jak cholera ze nie dam rady na studiach czy rzeczywiście jest tak ciężko?szczególnie dla tych którzy nie lubią np. matematyki?ale uczyli sie rozszerzonej? jak to jest naprawde?Czy wszyscy pisali mature z infy?z matmy? bo ja nie pisałem ani z tego ani z tego...
No to nawet nie będę pytać czy jest ciężko na studiach bo pewnie radzisz sobie świetnie?!
No ja z racji braku czasu bardzo średnio sobie radzę. Oprócz tego studiuje socjologie dziennie i mam masę innych ciekawszych zajęć;) Z mojej perspektywy jeżeli ktoś ma również inne zajęcia niż studiowanie to jest ciężko.
_________________ Pozdrawiam,
Prawie Inżynier:>
Piotr "Gamsiu" Kołodziejczyk
_________________ ...I niech mi się nie zdarza zaczynać czegoś, na co jeszcze nie przyszła pora,
ani przerywać tego, co jeszcze nie zostało ukończone....
_________________ ...I niech mi się nie zdarza zaczynać czegoś, na co jeszcze nie przyszła pora,
ani przerywać tego, co jeszcze nie zostało ukończone....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum