1)Ani FiB ani Socjologia NIE MIAŁY nigdy akredytacji PAKi (więc to co napisałeś na wstępie dyskusji jest nieprawdziwe)
2)Do tego roku informatyka też NIE MIAŁA AKREDYTACJI
3)Czytaj dokładnie to co napisałem...
no ok. FIB I SOCJOLOGIA nie mialy.
To ze nie miala akredytacji to co innego niz miec akredytacje tymczasowa ktora wskazuje na uchybienia.
Widzę, że w punkcie 1 zgoda...
Przechodzimy zatem to problemu Informatyki - kierunek ten przechodził akredytację wiosną 2005 roku [nawet odwiedzili Samorząd i Multisa przy okazji] PIERWSZY RAZ w swojej historii.
Zatem nigdy nie mógł jej stracić a informację taką podałeś w swojej pierwszej jakże sensacyjnej wiadomości. Jak widzisz nasza Uczelnia posiada dwie akredytacje PAKi [ ok na Informie warunkowo, ale powtarzam, ze to I w historii akredytacja tego kierunku / wcześniej takiej nie było / tak jak i socjologii i FIB. Do tego dochodzi równie wartościowa i cenna akredytacja SEM Forum. W trakcie "realizacji" jak można dowiedzieć się ze źródeł oficjalnych i potwierdzonych [strona www.wszib.edu.pl] jest akredytacja PAKi dla FIB.
Tak mniej więcej bez wchodzenia w detale wygląda sprawa. Nikt niczego NIE STRACIŁ.
Dla osób z poza uczelnie, nie mających dostępu do SUSZI
Cytat JM Rektora:
"Szanowni Państwo,
Z przyjemnością informuję, że dnia 2 marca 2006 r. Prezydium Państwowej Komisji Akredytacyjnej podjęło uchwałę w sprawie pozytywnej oceny jakości kształcenia na kierunku Informatyka w naszej Uczelni. Kolejna ocena kierunku nastąpi w latach 2010-2012.
Gratuluję Państwu serdecznie wysokiej oceny i dziękuję za przyczynienie się do jej uzyskania!
prof. dr hab. inż. Włodzimierz Roszczynialski, JM Rektor "
Cześć Kochani,
widzę, że martwi Was ten sam temat... Ja z kolei nigdzie nie musze szukać informacji. Dostałam takową od Pani Dziekan- specjalnośc, którą planowałam wybrać od dnia, w którym zdecydowowałam się iść do WSZiB- nie istnieje. Akredytacja jest w toku, na dodatek komisja akredytacyjna jednak nie przyjedzie do WSZiB w 2008r. Na stronie internetowej nadal widnieją wszystkie specjalności, więc WSZiB wciąż ściąga ludzi mając na stronie fałszywe informacje... Zmarnowałam rok na WSZiB i kupę kasy... Nie wiem co mam robić...
_________________ ...I niech mi się nie zdarza zaczynać czegoś, na co jeszcze nie przyszła pora,
ani przerywać tego, co jeszcze nie zostało ukończone....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum