Warning: fopen(./cache/rewrite.post_topic.php) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/risp/domains/wszib.info/public_html/forum/includes/spider_friendly.php on line 309
Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/risp/domains/wszib.info/public_html/forum/includes/spider_friendly.php on line 310
Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/risp/domains/wszib.info/public_html/forum/includes/spider_friendly.php on line 311
Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/risp/domains/wszib.info/public_html/forum/includes/spider_friendly.php on line 311
Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/risp/domains/wszib.info/public_html/forum/includes/spider_friendly.php on line 312 Forum Studentów i Absolwentów WSZiB w Krakowie :: Myślałem że...
chyba mało osób wie o funkcjonowaniu takiego forum
_________________ ...I niech mi się nie zdarza zaczynać czegoś, na co jeszcze nie przyszła pora,
ani przerywać tego, co jeszcze nie zostało ukończone....
_________________ ...I niech mi się nie zdarza zaczynać czegoś, na co jeszcze nie przyszła pora,
[ Dodano: 2006-10-16, 16:44 ]
a co do tego funkcjonowania forum to powaga.. u mnie w grupie dzis zrobili niektorzy oczy jak im powiedzialam o tym... mam nadzieje,ze juz niebawem zaczna sie logowac.. i potwierdzimy regole ,ze My- studenci socjologii jestesmy komunikatywni... a niektorzy az za bardzo:) pozdrawaiam
no wiec czekamy cierpliwie...
nadzieja umiera ostatnia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum